Jacques Vermeire breekt schouder bij ongelukkige val Buitenland
Buitenland

Jacques Vermeire breekt schouder bij ongelukkige val

Jacques Vermeire breekt schouder bij ongelukkige val

Jacques Vermeire heeft een ongelukkige val gemaakt in huiselijke sferen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Daarbij liep de komiek een gebroken schouder op.

De val van Jacques Vermeire dateert al van enkele weken geleden. Intussen is hij al begonnen met revalideren. Wat de gevolgen zijn voor zijn aankomende zaalshow '70+' is nog niet duidelijk.

Kinderen

Vorig jaar liet Jacques weten dat hij vanaf 12 maart tot en met mei 2022 zijn kinderen mee het podium op zou sleuren. Speciaal voor zijn zeventigste verjaardag, die hij vorig jaar vierde, wilde hij iets speciaals doen.

"Julie, Maxime en ik maken elke dag plezier, bijvoorbeeld door filmpjes op TikTok te zetten. Zo ontdekten we dat we met ons drieën samen òòk iets kunnen", zei Jacques toen.

Try-outs

Zelfs zijn schoonkinderen Lau Dursin en Isabeau Lauwyck krijgen zowaar een plek in de verjaardagstournee. De try-outs van de zaalshow zijn door de val nu geannuleerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws