Mathias Vergels reageert verrassend na exit in 'The Masked Singer' Binnenland
Binnenland

Mathias Vergels reageert verrassend na exit in 'The Masked Singer'

Mathias Vergels reageert verrassend na exit in 'The Masked Singer'

Geen Papegaai meer in 'The Masked Singer', want hij werd vrijdagavond ontmaskerd. Mathias Vergels bleek in het pak te zitten.

Mathias verrast enigszins door te stellen dat het ook een opluchting is dat hij ontmaskerd werd. “Ik ga niet zeggen dat het mij niks doet, want dan zou ik liegen”, zegt Mathias over zijn afscheid in 'The Masked Singer'. “Maar het is op de één of andere manier ook een opluchting."

Zot geamuseerd

"Ook naar de andere kandidaten toe: die zijn allemaal zo goed. Ik ben blij dat het publiek nu gezegd heeft: de andere was beter. Maar ik heb me wel echt zot geamuseerd. Wat bij mij vanbinnen zit, kwam met dat kostuum aan naar buiten", vertelt Mathias.

Papegaai danste heel fel, maar toch is dansen helemaal niet zo evident voor Mathias. Dansen, dat is voor mij de hel. Vroeger op de kunsthumaniora hadden we ook dans. Op vijf jaar was ik er twee keer door, vooral omdat ik het goed kon uitleggen", aldus Mathias.

Nooit meer

"Ik heb toen gezworen dat nooit meer te doen en dan kom je hier en moet je ineens met je heupen zwaaien. Dat is niet mijn ding, ik ben zo stijf als een hark”, zegt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws