Astrid Coppens in tranen: “Maar nu aanvaard ik geen bullshit meer” voetbal
voetbal

Astrid Coppens in tranen: “Maar nu aanvaard ik geen bullshit meer”

Astrid Coppens in tranen: “Maar nu aanvaard ik geen bullshit meer”

Astrid Coppens (39) heeft er een intense periode opzitten. De realityster is sinds kort terug op tv te zien, en dat bracht de nodige kopzorgen met zich mee.

Astrid doet mee aan ‘De Verraders’ en ontpopte zich in mum van tijd uit tot één van de populairste deelneemsters. Toch vond ze het spel op zich naar eigen zeggen heel hard en confronterend. In ‘De Verraders’ moeten BV’s door middel van discussiëren ontdekken wie onder hen de drie verraders zijn.

“Ik heb mijn mening niet gefilterd. Tien jaar geleden had ik dat nooit gedurfd”, zegt Astrid tegen de Gazet van Antwerpen. “Dan had ik gezwegen om ver te geraken, zoals de rest. Maar nu aanvaard ik geen bullshit meer.”

Hoewel ‘De Verraders’ maar een spel is, zegt Astrid dat ze er moeite mee had om het los te laten: “Ik heb meerdere nachten gehuild, omdat ik me heel alleen voelde in de groep. Ik werd door niemand gesteund. Dat was zwaar.”

Dat ze er geen nieuwe vrienden aan heeft overgehouden, vindt ze overigens niet erg: “Het was heel tof. En ik heb er veel uit geleerd. Dat ik keiveel mensenkennis heb, bijvoorbeeld."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws