-->

Bizar: beruchte nepmiljardair wenst Lesley Ann Poppe een gelukkige verjaardag

Bizar: beruchte nepmiljardair wenst Lesley Ann Poppe een gelukkige verjaardag
Vrijdag 25 Februari 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I  

Lesley Ann Poppe heeft een speciale verjaardagwens uit onverwachte hoek ontvangen.

Het gaat om de Israëlische nepmiljardair Simon Leviev, die momenteel furore maakt in ‘The Tinder Swindler’. In de Netflix-documentaire vertellen drie vrouwen hoe ze voor honderdduizenden euro’s werden opgelicht door een man die ze via de populaire datingapp hadden leren kennen. Simon Leviev aasde op zijn prooien door zich voor te doen als de ultrarijke zoon van een Israëlische diamantair.

265 euro

Diezelfde Leviev doet er nu alles aan om munt te slaan uit het succes van de Netflx-reeks door cameo’s te verkopen. Voor 300 dollar (zo’n 265 euro) spreekt hij een persoonlijke boodschap voor je in.

“Hi Lesley Ann Poppe, hoe gaat het er mee? Simon Leviev. Ik hoop dat alles goed met je gaat. Ik wil je met je 43ste verjaardag feliciteren. Ik hoorde dat je je verjaardag in Dubai gaat doorbrengen. Ik wens je een uitstekende gezondheid, geluk en succes toe. Je bent de beste.” Leviev wil ook haar man Kevin bedanken en wenst het koppel het allerbeste toe.

Beste vrienden

Lesley laat op haar Instagram-pagina weten dat ze zelf heel blij is met de speciale boodschap: “Ben pas volgende week jarig, maar zo leuk om nu al verjaardagsvideo’s te krijgen van mijn beste vrienden.”

 

Poll: Zou jij betalen voor een gepersonaliseerde boodschap van de Tinder Swindler?TAGS  I  Lesley Ann Poppe  I  Tinder Swindler  I  Simon Leviev