Jens Dendoncker na rampjaar: "Zij is de reden waarom ik nu aan het herstellen ben” Buitenland
Buitenland

Jens Dendoncker na rampjaar: "Zij is de reden waarom ik nu aan het herstellen ben”

Jens Dendoncker na rampjaar: "Zij is de reden waarom ik nu aan het herstellen ben”

Jens Dendoncker voelt zich al een stuk beter dan pakweg een jaar geleden. De comedian werkt al geruime tijd hard aan zijn mentale gezondheid, en dat begint zijn vruchten af te werpen.

De 31-jarige comedian zegt in Het Laatste Nieuws dat hij zijn herstel vooral te danken heeft aan zijn vriendin Lauren Versnick: “Zij heeft me letterlijk dag en nacht bijgestaan en daar ben ik haar echt heel dankbaar voor.”

Heel heftig

Toch was de periode waarin het slecht ging met Jens ook voor Lauren heel heftig: “Ze werd erdoor overvallen. Ook al was het voor haar allesbehalve makkelijk. Ik kon altijd rekenen op begrip, steun en aandacht, terwijl van haar werd aangenomen dat ze er maar moest zijn voor mij. Zij is de reden waarom ik nu aan het herstellen ben.”

Jens liet zich eind 2020 opnemen in een psychiatrisch centrum om van zijn angstaanvallen af te geraken. In oktober van vorig jaar liet gaf hij in HLN voor het eerst een update over zijn gezondheidstoestand: “Hoe het nu met mij gesteld is? Het gaat. Ik ben nog altijd met mijn herstel bezig. Mijn energiepeil is nog niet wat het zou moeten zijn. Er zijn nog altijd dagen dat het moeilijk is. Sombere dagen zeg maar, maar die zijn tegenwoordig in de minderheid. Ik ben nog altijd aan het werken en aan het hopen dat het snel betert. Maar ik denk dat ik op de goede weg ben.”

Populair

Laatste nieuws