Zo veel kost het nieuwe appartement van Gordon in Dubai Wielrennen
Wielrennen

Zo veel kost het nieuwe appartement van Gordon in Dubai

Zo veel kost het nieuwe appartement van Gordon in Dubai

Gordon verhuisde vorig jaar naar Dubai en daar heeft hij nog geen dag spijt van gehad. De BN’er woont dan ook in een prachtige buurt.

De presentator nam zijn intrek in één van de appartementen van The Fairmont South Residences. Prijskaartje: 4.900 euro per maand.

Normale prijs

Een insider vertelt aan het weekblad Weekend dat dit eigenlijk een heel normale prijs is voor een stekje in Dubai: “Als je voor lange termijn huurt, betaal je veel minder. De hotels hier hebben ‘serviced apartments’, dan huur je gewoon per welke termijn je afspreekt, bijvoorbeeld per jaar. En dan heb je een gemeubileerd appartement met service. Dat is redelijk normaal hier en niet duur.”

Naast een appartement in Dubai, heeft Gordon verder nog een penthouse in Amsterdam-Noord, een villa in Blaricum, een appartement in Amsterdam-Zuid én een huis in Zuid-Afrika. De villa in Blaricum is inmiddels verkocht. Tot de overdracht zit er een huurder in, wat hem meteen extra kosten uitspaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws