‘Verrader’ Jamie-Lee Six blijft haar fans maar op pikante bikinifoto’s trakteren Buitenland
Buitenland

‘Verrader’ Jamie-Lee Six blijft haar fans maar op pikante bikinifoto’s trakteren

‘Verrader’ Jamie-Lee Six blijft haar fans maar op pikante bikinifoto’s trakteren

Influencer Jamie-Lee Six heeft zonnigere oorden opgezocht, en dat betekent dat haar 246.000 fans op Instagram extra in de watten worden gelegd.

Jamie-Lee plaatste een bikinifoto in zwart-wit, tot groot genoegen van haar volgers. Eerder deze maand werd al duidelijk dat ze in het Egyptische El Gouna zat, waar ze met volle teugen van de zon, zee en het zwembad aan het genieten was.

Populair

Jamie-Lee is met 246.000 volgers op Instagram één van de populairste influencers in België. De makers van ‘De Verraders’ vonden het dan ook een voor de hand liggende keuze om haar in het programma te krijgen. De West-Vlaamse vertelde onlangs in Het Laatste Nieuws hoe haar deelname aan de reeks haar een heleboel nieuwe volgers opleverde: “Sinds de start kreeg ik tussen 2.000 en 3.000 nieuwe volgers bij. Meestal ouders van mijn jonge volgers.”

Toch vindt ze het zelf ook fijn wanneer ze eens een keer niet herkend wordt op straat: “Ik vind het zalig om ergens te komen waar ze mij niet kennen. Toen ik nog veel uitging, werd ik vaak aangeklampt. Sloten bier kreeg ik al over me heen. Ik kwam al thuis met een blauw oog, een blauwe kin... Vaak nemen mensen afstand van iemand bekend, maar bij mij is dat: ‘Ah, Jamie-Lee Six! Is dat uw echte naam?’ Waarna ze denken dat ze zich alles mogen permitteren. Is dat omdat ik zo open ben? Dat ze denken dat ze mij kennen?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jamie-lee (@jamieleesix)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws