Bang moment voor Julia tijdens K3-repetities: “Dit zorgde voor een lichte paniek” Buitenland
Buitenland

Bang moment voor Julia tijdens K3-repetities: “Dit zorgde voor een lichte paniek”

Bang moment voor Julia tijdens K3-repetities: “Dit zorgde voor een lichte paniek”

Na drie maanden is het nieuwe K3-trio klaar om aan hun tournee te beginnen. De repetities verliepen vlekkeloos, al beleefde Julia wel even een spannend moment.

Tijdens de repetities voor hun tournee moesten de K3-meisjes op regelmatige basis een coronatest afnemen. Julia bleek plots positief en dat zorgde naar eigen zeggen voor lichte paniek. Dat geeft ze toe in Het Laatste Nieuws.

Achterstand

“Nochtans voelde ik mij kiplekker. Ik had zelfs geen kuchje”, zegt ze. “Maar ik moest een volledige week in quarantaine en kon niet meetrainen met Hanne, Marthe en de dansers. Heel frustrerend, ik dacht dat ik een serieuze achterstand zou oplopen.”

Aangezien Julie zich nog goed voelde en geen al te grote achterstand wilde oplopen, trainde het zangeresje in haar kamer. Ook haar choreograaf Tommy Gryson liet haar niet in de steek. De twee hielden vaak contact via Facetime, zodat Julie kon bijblijven met de choreografieën. “Ik merk nu helemaal niks van een achterstand”, aldus Julia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws