"Dit vreet aan Tanja, is dit allemaal uit jaloezie bij de mensen?" Buitenland
Buitenland

"Dit vreet aan Tanja, is dit allemaal uit jaloezie bij de mensen?"

"Dit vreet aan Tanja, is dit allemaal uit jaloezie bij de mensen?"

Mieke Dexters, de zus van Tanja, is niet te spreken over de kritiek die haar zus steeds krijgt. Ze is het meer dan beu. Tanja kwam in het oog van de storm te staan na een ongeval op de E313 in Olen. Haar vriend Michael Peeters botste met zijn Jaguar tegen een voorligger. Nadien zouden de twee zich uit de voeten gemaakt hebben en Tanja zou de andere chauffeur beledigd hebben.

"Tanja zegt mij dat ze meteen naar die auto is gelopen waar haar vriend Michael tegen was gebotst", vertelt Mieke in Dag Allemaal. "Om zeker te zijn dat er niemand gewond was. Maar daar werd ze direct geconfronteerd met een scheldpartij. De grofste verwijten kreeg mijn zus naar het hoofd geslingerd. Omdat ze Tanja Dexters is natuurlijk, de BV."

"Waarom reageren die mensen zo? Uit jaloezie? Het is niet nieuw natuurlijk, Tanja trekt dat soort reacties blijkbaar aan. ‘Wanneer gaat ze eens een echte moeder worden?’ schreef ­iemand. (blaast) Kijk, mijn zus is een geweldige en unieke moeder."

"Ze heeft een klein hartje, geloof me. Natuurlijk vreet dit aan haar. Ze zal wel zeggen dat ze zich dit allemaal niet aantrekt, maar... Dat zou niet menselijk zijn. Het minste dat ze verkeerd doet, wordt enorm uitvergroot! De fouten van ons Tanja worden ook door anderen gemaakt, maar bij haar smullen mensen ervan en wordt het op sociale media breed uitgesmeerd."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws