Laura Tesoro geschokt door berichten over overspel van haar vriend Jordan Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro geschokt door berichten over overspel van haar vriend Jordan

Laura Tesoro geschokt door berichten over overspel van haar vriend Jordan

Laura Tesoro heeft geen leuke tijden achter de rug. Er was een zogenaamd juicechannel dat geruchten verspreidde over mogelijke ontrouw van haar vriend Jordan.

Laura laat geen kans onbenut om te vertellen hoe sterk haar relatie met Jordan is. Zo'n berichten over ontrouw van haar partner hakken er dan wel flink in. Bovendien klopt het helemaal niet.

"Uw lover Jordan is dit weekend vreemdgegaan na sluitingstijd van z'n werk in restaurant Fiera. Kon z’n lippen niet van een bepaalde bezoeker afhouden", schreef het kanaal in een reactie. Vervolgens doet het meisje haar hele verhaal uit de doeken. Ze zou gekust hebben in een zijstraatje met Jordan.

Jordan beloofde ook dat hij haar zou opzoeken in Amsterdam, ze was immers afkomstig van Nederland. Ze wisselden ook nummers uit, maar twee dagen later zou Jordan spijt gekregen hebben.

Het juicekanaal probeerde ook een reactie los te krijgen bij Laura Tesoro. Zij blokkeerde de account echter meteen. Een dag later bestond het kanaal ook niet meer.

Stijn Peeters, de manager van Laura Tesoro, reageert in Dag Allemaal. "Wij reageren per definitie niet op dit soort juicy sites", klinkt het duidelijk. Volgens Dag Allemaal kan het verhaal vanwege de tijdlijn alvast niet kloppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws