Van Aert kent WK-tactiek al: "We zullen twee kopmannen hebben" Wielrennen
Wielrennen

Van Aert kent WK-tactiek al: "We zullen twee kopmannen hebben"

Van Aert kent WK-tactiek al: "We zullen twee kopmannen hebben"

Wout van Aert boekte gisteren in de Bretagne Classic zijn eerste overwinning sinds een korte rustperiode na de Tour de France. De Belg blikte ook al vooruit naar het aankomende WK in Australië.

Vertrouwen tanken is momenteel de boodschap voor Wout van Aert. De renner van Jumbo-Visma haalde gisteren de overwinning in Bretagne na een uitgedunde sprint. Dit gaf hem een flinke boost met het oog op het wereldkampioenschap.

Met nog vier weken te gaan, lijkt van Aert tevreden met zijn huidige vorm: "Ik ben tevreden met hoe de benen nu zijn", vertelde hij in de Gazet van Antwerpen.

Verder gaf van Aert enkele eerste inzichten in de selectie en tactiek van bondscoach Sven Vanthourenhout: "Ik ken de selectie al", vertelt van Aert, "Ik heb een goed contact met Sven en we hebben er dezelfde kijk op."

Twee kopmannen

"Het spreekt voor zich dat we, zoals Remco Evenepoel nu bezig is, twee kopmannen zullen hebben", voegt van Aert nog toe. "Het wordt een mooi WK."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws