Daar zijn ze weer: 'West Ham wil nu plots déze Rode Duivel strikken' voetbal
voetbal

Daar zijn ze weer: 'West Ham wil nu plots déze Rode Duivel strikken'

Daar zijn ze weer: 'West Ham wil nu plots déze Rode Duivel strikken'

Over Vanaken naar West Ham hoeven we het waarschijnlijk nooit meer te hebben. Hij verlengde gisteren zijn contract bij Club Brugge tot 2027. Maar West Ham lijkt absoluut nog een Belg te willen strikken in deze laatste transferweek.

West Ham United zou nu interesse hebben in Leander Dendoncker. Volgens Sky Sports willen ze de ex-Anderlecht-speler kopen om hun middenveld te versterken.

Dendoncker zou weg willen bij Wolverhampton aangezien de ploeg ieder jaar slechter presteert en momenteel op een 18e plaats bengelt. Maar of het op sportief vlak écht een goede transfer zou zijn voor Dendoncker is niet helemaal duidelijk.

West Ham heeft namelijk ook zijn start in de Premier League volledig gemist, want het kon nog maar één van zijn laatste vijf wedstrijden winnen. Eerder deze zomer toonde ook Everton al interesse voor Dendoncker, dus die optie ligt misschien ook nog open.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws