De Vlieger roemt beloftevolle Rode Duivel: "Hij kan de fakkel overnemen" voetbal
voetbal

De Vlieger roemt beloftevolle Rode Duivel: "Hij kan de fakkel overnemen"

De Vlieger roemt beloftevolle Rode Duivel: "Hij kan de fakkel overnemen"

Er zit bij de Rode Duivels een generatiewissel aan te komen. Geert De Vlieger volgt als analist en presentator op Play Sports de Premier League op de voet. Hij zag in de eerste vijf wedstrijden een jonge Belg schitteren bij Southampton.

Roméo Lavia is hot in Engeland. De 18-jarige Belg maakte al enorm veel indruk als verdedigende middenvelder bij Southampton. Hij brak onlangs zelfs het record van jongst scorende Belg in de competitie.

Geert De Vlieger gaf in Het Nieuwsblad zijn oordeel: "Hij is fysiek sterk, maar gebruikt vooral zijn voetballende kwaliteiten goed op die positie. Hij durft bovendien heel snel vooruit te spelen. Hij heeft het in zich om binnenkort de fakkel bij de Rode Duivels over te nemen.

Het is nu natuurlijk de vraag of Roberto Martinez er ook zo over denkt. Het zou geen overbodige luxe zijn om Lavia mee te nemen naar Qatar als back-up voor Witsel en Dendoncker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws