Evenepoel verrast en doet immense opoffering met oog op het WK voetbal
voetbal

Evenepoel verrast en doet immense opoffering met oog op het WK

Evenepoel verrast en doet immense opoffering met oog op het WK

Momenteel strijdt Remco Evenepoel nog volop voor de rode trui in de Ronde van Spanje. Maar ook het WK is niet meer veraf en dat heeft gevolgen voor bijvoorbeeld een deelname aan de Ronde van Lombardije.

Evenepoel zou volgens Le Soir de Ronde van Lombardije willen opofferen om in ruil te kunnen schitteren op het WK in Australië. De twee koersen liggen dan wel twee weken uit elkaar, maar na een enorm zware Vuelta en de aankomende jetlag bij het WK is het voor Remco genoeg geweest.

Door de Ronde van Lombardije niet te rijden loopt Evenepoel wel de kans mis om een historische grand slam te behalen. Hij won eerder al Luik-Bastenaken-Luik en de Clasica San Sébastian. Met Lombardije erbij zou hij de drie grootste klimklassiekers in één jaar tijd gewonnen hebben.

Maar het WK zal dus de laatste wedstrijd van het seizoen worden voor Evenepoel. Handig om achteraf (hopelijk) een stevig feestje te bouwen met Team België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws