Joos & co unaniem: "Hij moet Hazard vervangen op WK" voetbal
voetbal

Joos & co unaniem: "Hij moet Hazard vervangen op WK"

Joos & co unaniem: "Hij moet Hazard vervangen op WK"

In de wekelijkse podcast 90 MINUTES werd er gediscussieerd over de selectie en het basiselftal bij de Rode Duivels. Eden Hazard lag alvast niet in de bovenste schuif bij de analisten.

Filip Joos en Sam Kerkhofs waren het er meteen over eens. Leandro Trossard moet, omwille van zijn formidabele prestaties bij Brighton, in Qatar de voorkeur krijgen op Eden Hazard. Dit zou betekenen dat de Real-speler vrede zal moeten nemen met een rol als invaller.

Joos stelde zich dan de vraag: "Maar is Hazard een goede invaller?" Hierop reageerde presentator Aster Nzeyimana met: "Bij Real Madrid is hij niet eens een goede starter."

Kritische fans menen dat Trossard het nog nooit heeft laten zien in een absolute topmatch bij de Rode Duivels, maar enkel tegen de gemakkelijke landen in oefenwedstrijden en de Nations League. Filip Joos ziet in deze redenering een grote denkfout:

"Hij mocht in al die tijd nog nooit starten in een belangrijke wedstrijd op een WK of een EK. Dan kan je hem toch niet verwijten dat hij alleen in de gemakkelijke wedstrijden goed speelt?"

Populair

Laatste nieuws