‘Down the Road’ krijgt harde kritiek, Dieter Coppens heeft prachtig antwoord klaar showbizz
showbizz

‘Down the Road’ krijgt harde kritiek, Dieter Coppens heeft prachtig antwoord klaar

‘Down the Road’ krijgt harde kritiek, Dieter Coppens heeft prachtig antwoord klaar

Het nieuwe seizoen van ‘Down the Road’ is gestart. Al voor de vijfde keer trekt Dieter Coppens erop uit met een groep jongeren die het syndroom van Down hebben. Toch krijgt het programma ook kritiek.

Voor het vijfde seizoen neemt Dieter de nieuwe groep downjongeren mee op reis naar Thailand. Daar gaan ze samen op avontuur. Hoe mooi en ontroerend het programma ook kan zijn, toch krijgt het programma ook kritiek te verduren. Sommigen vinden dat ‘Down the Road’ een te rooskleurig beeld schetst van het syndroom van Down.

Dieter Coppens begrijpt deze kritiek wel, geeft hij toe in TeVeBlad. Zo is er al eens een moeder naar hem toegekomen die zei dat haar dochter ook down heeft, maar niets kan. “Ook als je down hebt zijn er gradaties. Wat wij brengen is écht, we gaan niets uit de weg. Maar dit programma is in het leven geroepen om te tonen wat die mensen wél kunnen, dat ze ook veel positieve eigenschappen hebben. Er zijn geen puurdere mensen”, reageert hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws