Philippe Geubels terug bij zijn eerste liefde: "Voor het eerst iets serieuzers" showbizz
showbizz

Philippe Geubels terug bij zijn eerste liefde: "Voor het eerst iets serieuzers"

Philippe Geubels terug bij zijn eerste liefde: "Voor het eerst iets serieuzers"

We kennen Philippe Geubels vooral van de televisie. Momenteel is hij te zien als jurylid in 'De Allerslimste Mens ter Wereld' en presentator van 'Hotel Romantiek'. Maar binnenkort keert hij terug naar het podium, zijn eerste liefde. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Na vier jaar heeft Philippe Geubels een gaatje gevonden in zijn drukke tv-agenda om zijn comeback als comedian te maken. Vanaf februari doorkruist hij het hele land met zijn gloednieuwe zaalshow 'Geubels gaat in bad'. Daarin zal je de stand-upcomedian zien zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt.

In zijn show maakt Geubels naast zijn grappen voor het eerst namelijk ook plaats voor rustigere en serieuzere momenten. "'Taboe' heeft me geleerd dat je de twee kunt combineren. Ik zou het vroeger nooit gedurfd hebben om er serieuze momenten in te steken", legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

De keuze van het bad was daarom heel bewust. De comedian komt namelijk pas echt tot rust als hij in een bad kan dobberen. En dat wil hij doortrekken in zijn show.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws