Bart Peeters is in de zevende hemel, Natalia en Evi Hanssen willen wat kwijt showbizz
showbizz

Bart Peeters is in de zevende hemel, Natalia en Evi Hanssen willen wat kwijt

Bart Peeters is in de zevende hemel, Natalia en Evi Hanssen willen wat kwijt

Bart Peeters' geluk kan niet op. De zanger heeft fantastisch nieuws te melden over zijn dochter, Winnie.

Afgelopen weekend zijn heel wat bekende mensen in het huwelijksbootje gestapt. Ook Barts dochter, Winnie, kunnen we aan het rijtje toevoegen. "Het is gebeurd! Winnie en Jasper zijn Wisper geworden", deelde Bart mee op Instagram. "Het gezin Vanderperre - Peeters is een feit. Anneke, Greet, Dirk en ik zijn zeer trotse ouders. We gaan nog heel lang nagenieten!"

Bart plaatste een reeks prachtige foto’s van de bruiloft op zijn profiel. Zijn volgers wensen het bruidspaar alle geluk van de wereld toe. "Gefeliciteerd", schrijft Evi Hanssen bijvoorbeeld met een hartje. "Wooohooow! Dikke Proficiat!", wenst Natalia het koppeltje toe. Ook naamgenoot Winnie uit 'Blind Getrouwd' feliciteert de twee.

Op het trouwfeest was ook een heel bekende gast aanwezig. Olga Leyers en haar vriend mochten meegenieten van het feest. Ook zij deelt een foto van de grote dag op haar Instagram. "Wisper 10/09/2022", schreef ze onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws