Philippe Geubels laat grote ingreep doen: "Probleempje tijdens de seks" showbizz
showbizz

Philippe Geubels laat grote ingreep doen: "Probleempje tijdens de seks"

Philippe Geubels laat grote ingreep doen: "Probleempje tijdens de seks"

Op zondagavond schittert Philippe Geubels in 'Hotel Romantiek'. Daarin zien we hem compleet anders dan we hem gewoon zijn. De presentator is een verrassende make-over ondergaan.

Philippe Geubels laat vanaf nu namelijk zijn typische zwarte bril achterwege. De stand-upcomedian heeft er lang over nagedacht, maar liet onlangs toch lenzen implanteren.

"'Moet ik dat wel doen? Iedereen kent mij zo', dacht ik", vertelt Philippe in TeVe-Blad. Maar uiteindelijk wogen de praktische elementen voor hem zwaarder door. "Ik zag gewoon echt niet goed", gaat hij verder.

Onder praktische elementen vallen voor hem ook zwemmen, tv-kijken én seks. "Tijdens de seks moest ik altijd kiezen. Ofwel hou ik hem op en zie ik iets, ofwel zet ik hem af, maar zie ik niets. Meestal werd het dan zonder. In het geval van mijn vrouw geen nadeel", lacht Philippe. "Maar ideaal is dat toch niet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws