Sieg De Doncker verklapt zijn meest gênante moment ooit showbizz
showbizz

Sieg De Doncker verklapt zijn meest gênante moment ooit

Sieg De Doncker verklapt zijn meest gênante moment ooit

Naast acteren en presenteren houdt Sieg De Doncker ook van humor. Na een oproep die hij plaatste op zijn Instagramprofiel onthult hij een van de meest gênante momenten van zijn leven.

Sieg De Doncker vraagt af en toe aan zijn volgers op Instagram om grappige momenten in te sturen. Het was weer even geleden dat hij dit nog eens gedaan had en nu was het eindelijk weer zo ver. “Zullen we nog eens lachen met elkaars verhalen? Vertel me uw meest gênante verhaal! De beste verhalen post ik op mijn story”, deelde Sieg eerder op zijn Instagramverhaal.

Hij moest niet lang wachten op enkele grappige bekentenissen. Een volger stuurde dit naar hem: “Klant in een rolstoel kwam in onze winkel en ik zei: 'ben je op wandel?' Ze kon er gelukkig mee lachen.” Sieg reageert op de inzending met een selfie waarop hij zijn gezicht bedekt met zijn hand.

Verder vertelt Sieg dat hij iets gelijkaardigs heeft meegemaakt. “Ik was ampvoetbal (voetballen voor mensen met een geamputeerde voet/been) aan het spelen voor een programma en een speler vroeg aan mij: ‘en lukt het een beetje?’” Daarna gaf Sieg een antwoord waarover hij niet lang genoeg had nagedacht: “Ik denk dat ik het wel onder de knie heb", zei hij.

Sieg De Doncker verklapt zijn meest gênante moment ooit
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws