-->

An Lemmens krijgt harde kritiek na onthulling over tweede kindje: “Ondankbaar mens”

An Lemmens krijgt harde kritiek na onthulling over tweede kindje: “Ondankbaar mens”
Donderdag 15 September 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De passage van An Lemmens in de podcast ‘Welcome to the AA’ zorgt voor heel wat heisa. Door een bekentenis over haar tweede kindje krijgt ze heel wat kritiek te verduren. Wansmakelijke reacties zijn het volgens haar, al komen die niet onverwacht.

In de podcast ‘Welcome to the AA’ vertelde An Lemmens meer over haar tweede kindje. Tot dan had ze gezwegen over de naam en het geslacht van het kindje, omdat ze graag haar privéleven afschermt van de pers. Verder had ze het ook over verschillende moeilijkheden. Onder meer enkele miskramen zorgden ervoor dat de aanloop naar de zwangerschap zeer moeilijk is geweest. Verder bekende ze ook dat ze last had van ‘geslachtsteleurstelling’. “Ik wilde geen zoon, maar een dochter”, zei ze.

Verschillende artikels verschijnen nu over dit nieuws en An krijgt veel kritiek. Het nieuws over haar ‘geslachtsteleurstelling’ schiet namelijk in het verkeerde keelgat bij veel mensen. “Wat voor zever is dat wees blij dat je een gezond kind hebt”, Veel mensen zouden alles over hebben om een kindje in hun gezin te mogen verwelkomen” en “Ik vind je uitspraak verschrikkelijk, je bent een verschrikkelijke mama en je moest je schamen”, stond er in de reacties te lezen.

An laat weten op haar Instagram dat ze schrikt van de commentaar, maar dat ze het eigenlijk al zag aankomen. “Ondanks dat ik in ‘Welcome to the AA’ letterlijk had voorspeld dat dit ging gebeuren - een oprecht verhaal verneuken tot een clickbait voor een achterlijk artikel waarop de meest wansmakelijke reacties komen - toch kwetst dat nog steeds enorm”, schrijft ze.

 

TAGS  I  An Lemmens