Gordon moet onverwacht pijnlijk afscheid nemen: "Gaat eraan ten onder" showbizz
showbizz

Gordon moet onverwacht pijnlijk afscheid nemen: "Gaat eraan ten onder"

Gordon moet onverwacht pijnlijk afscheid nemen: "Gaat eraan ten onder"

Gordon heeft verschillende horecazaken in Nederland. Een jaar geleden verhuisde de presentator echter definitief naar Dubai. Maar het is moeilijk om de zaken vanuit het buitenland te runnen en Gordon neemt daarom een drastisch besluit.

"Met pijn in mijn hart moet ik helaas mededelen dat ik genoodzaakt ben mijn vestiging in Blaricum van Blushing te sluiten", deelt Gordon mee op Instagram. "Door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen. Omdat ik mijn gasten wil voorzien van de kwaliteit die ik als ondernemer altijd heb gegarandeerd, heb ik besloten te stoppen", gaat hij verder.

"Het doet enorm veel pijn om op deze manier je bedrijf ten onder te zien gaan in de nasleep van een wereldwijde pandemie", geeft hij toe. "Ik bedank dan ook al mijn gasten van de afgelopen 8 jaar en alle bewoners, buren en fans voor het vertrouwen die ze mijn medewerkers en mij hebben gegeven."

Vorige week stroomden de klachten over zijn zaak nog binnen. Volgens klanten liep alles er in het honderd: slecht eten, onvriendelijk personeel, vuile vloer, urinegeur, noem maar op. Of de sluiting daar iets mee te maken heeft, weten we niet. Gordon laat wel weten dat het niet om een faillissement zou gaan.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws