Joren uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over Lien: "Vertekend beeld" showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over Lien: "Vertekend beeld"

Joren uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over Lien: "Vertekend beeld"

Van alle koppels hebben Joren en Lien misschien wel de minst vlotte start gekend. Ze gaven allebei al aan dat het geen coup de foudre was. Ook op hun huwelijksreis loopt niet alles van een leien dakje. Daar wil Joren nu wat over kwijt in TV-Familie.

Op huwelijksreis ondervond het koppel hun eerste moeilijke momenten. De gesprekken verliepen niet bepaald vlot en er doken hier en daar al grote verschillen of kleine frustraties op. Maar Joren ziet het allemaal heel positief in. "Uiteindelijk hebben de experts ons om bepaalde redenen aan elkaar toegewezen", bedenkt hij zich.

De kijkers vormen meteen een duidelijke mening. Zij zijn er minder van overtuigd dat de vonk tussen Joren en Lien nog zal overslaan. En ook daar wil Joren iets over kwijt.

“Net als Lien wilde ik eerst en vooral elkaar ontdekken”, legt hij uit. En zoiets vraagt tijd. Wat de kijker volgens hem niet beseft, is dat Joren en Lien elkaar op de huwelijksreis nog maar net kenden. "Het is ondertussen al de vierde aflevering. Maar dat geeft dus een vertekend beeld van de realiteit", wil hij even meegeven.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws