Geweldig nieuws voor Adil en Bilall na enorme opdoffer: "Zwaar trauma" showbizz
showbizz

Geweldig nieuws voor Adil en Bilall na enorme opdoffer: "Zwaar trauma"

Geweldig nieuws voor Adil en Bilall na enorme opdoffer: "Zwaar trauma"

Adil El Arbi en Bilall Fallah zagen hun grootste droom zomaar aan zich voorbijgaan. Deze zomer werd hun Hollywoodfilm 'Batgirl' compleet onverwacht geschrapt. Gelukkig krijgen ze nu goed nieuws en rechten ze hun rug.

In augustus kreeg het regisseursduo spijtig genoeg te horen dat de release van hun film 'Batgirl' niet doorging. Dat was een enorm zware klap. Adil en Bilall waren al volop aan het filmen en het was een uitgelezen kans om hun Hollywoodcarrière verder uit te bouwen. "Het blijft bitter. 'Batgirl' is dood. Ze doen alsof de film nooit heeft bestaan", zegt Bilall in Het Laatste Nieuws.

Adil en Bilall hebben het harde nieuws nog niet helemaal verwerkt. "Eerst ben je pissed en in shock. Vervolgens heel verdrietig. Ik heb mij de eerste dagen afgezonderd met mijn familie", vertelt Bilall openhartig. Gelukkig konden ze op de steun van heel wat grote regisseurs rekenen én kunnen ze hun verdriet nu wegspoelen met hun gloednieuwe film 'Rebel'.

En dat zal er één zijn om u tegen te zeggen. Het is hun meest persoonlijke film ooit en die mocht zelfs al heel wat Amerikaanse felicitaties ontvangen. Hun grote Hollywooddroom geven Adil en Bilall dus nog niet meteen op. "We dragen een trauma mee, maar stel dat er een nieuw project zou komen van Warner Bros. met de juiste voorwaarden, dan willen we nog voor hen werken", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws