Julie Van den Steen doet moeilijke bekentenis: "Ik lig er zelfs van wakker" showbizz
showbizz

Julie Van den Steen doet moeilijke bekentenis: "Ik lig er zelfs van wakker"

Julie Van den Steen doet moeilijke bekentenis: "Ik lig er zelfs van wakker"

Zowel op radio als op televisie heeft Julie Van den Steen al bakken ervaring opgedaan. Ze is inmiddels uitgegroeid tot een enorm populair mediafiguur. Al lijkt ze dat zelf maar moeilijk te geloven.

Dat veel mensen naar haar opkijken, kan Julie al helemaal niet geloven. "Ik voel dat echt niet zo aan", geeft ze eerlijk toe in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. Julie mag dan wel heel wat zelfvertrouwen uitstralen, maar niets lijkt minder waar. Ze heeft dan ook veel moeite met complimenten aanvaarden of geloven.

Julie houdt liever beide voetjes op de grond in plaats van te hard van stapel te lopen. Want hoewel ze al heel wat ervaring heeft in haar vak, stelt dat haar toch niet gerust. "Ik heb geen flauw benul waar ik mee bezig ben en denk soms dat ik niets kan of niets voorstel", vertelt ze openhartig.

"Ik kijk zo hard op naar mensen die honderd procent zichzelf kunnen zijn en zich niets aantrekken van wat anderen denken." Want dat is juist iets wat zij maar moeilijk kan loslaten. Ze hecht te veel belang aan andermans mening, vindt ze. "Ik trek mij de dingen te hard aan en lig daar vaak wakker van", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws