Natalia ontroert met schattige video van zoontje: "Kan je uren naar kijken" showbizz
showbizz

Natalia ontroert met schattige video van zoontje: "Kan je uren naar kijken"

Natalia ontroert met schattige video van zoontje: "Kan je uren naar kijken"

Bijna een jaar geleden zette Natalia haar zoontje Apollo op de wereld. En die mag van geluk spreken met zo’n mama, want zij trakteert hem eventjes op een exclusief reisje naar Spanje.

Apollo is het tweede kindje van Natalia en haar vriend Frederik. Onlangs deelde de zangeres op Instagram nog een doodeerlijk bericht. Dat het niet altijd evident is om je aandacht als moeder te verdelen. Daarom heeft ze beslist om met haar beide kindjes apart want qualitytime in te lassen.

Zo stapte Natalia enkele dagen geleden met Apollo op het vliegtuig richting Spanje. En of de twee er deugd van hebben samen. Op Instagram deelt ze een video van haar zoontje die in het ploeterbadje kruipt. Iets schattigers zal je vandaag niet zien.

Natalia horen we uitbundig lachen, maar dat is vast en zeker ook bij iedereen achter het scherm het geval. “Een echt watertje”, “Zó schattig”, “Zalig om te zien” en “Daar kan je uren naar kijken”, schrijven haar volgers. “Je bent een fantastische mama”, moet iemand nog van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws