Laura Lynn gooit carrière over compleet andere boeg: "Niet meer gelukkig" showbizz
showbizz

Laura Lynn gooit carrière over compleet andere boeg: "Niet meer gelukkig"

Laura Lynn gooit carrière over compleet andere boeg: "Niet meer gelukkig"

Laura Lynn is terug van toch even weggeweest. Ze heeft net haar nieuwe single ‘Zo is het leven’ met bijhorende videoclip gelanceerd. En daarin horen we de zangeres zoals we haar nog nooit eerder hoorden.

Laura Lynn lijkt zichzelf opnieuw uitgevonden te hebben. Voor haar nieuwste single stapt ze af van de schlagers en laat ze een compleet andere kant van zichzelf zien. “Ik ben gestart als schlagerzangeres, en zong ook een tijdje countrynummers. Maar tijdens de coronaperiode besefte ik dat ik een andere richting uit wilde”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws

Zo gezegd, zo gedaan. De zangeres van ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ kiest voortaan voor het levenslied en start daarmee een gloednieuwe fase in haar carrière. Ook zij heeft een tijdje niet zo gemakkelijk gehad. Daarom roept ze iedereen in ‘Zo is het leven’ op om steeds vol te houden, ook als het even lastig is.

Drie jaar geleden had ze nooit deze richting kunnen inslaan. Toen maakte ze een te zware periode door. “Als ik nu foto’s bekijk uit die periode, merk ik dat ik niet meer vrolijk was. Ik moest dus eerst uit mijn eigen put klauteren, voor ik ‘Zo is het leven’ op mijn pad kon verwelkomen”, aldus Laura Lynn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws