Suzan en Freek doen opmerkelijke onthulling: "Dan gaan we sowieso solo" showbizz
showbizz

Suzan en Freek doen opmerkelijke onthulling: "Dan gaan we sowieso solo"

Suzan en Freek doen opmerkelijke onthulling: "Dan gaan we sowieso solo"

Het succes van Suzan en Freek heeft al lang de landsgrenzen overgestoken. Zo schitterde het onafscheidelijke duo in het vorige seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ en staan ze volgend weekend in een uitverkochte Lotto Arena. Over hun verdere toekomstplannen zijn ze heel duidelijk.

Waar Suzan gaat, gaat Freek en waar Freek gaat, gaat ook Suzan. We kunnen ons de twee moeilijk apart op een podium voorstellen. En zo denken zij er zelf ook over. "We hebben allebei niet de ambitie om solo te gaan, nooit gehad ook", vertelt Freek in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'.

"Het is gewoon chill als je het samen kan doen", vult Suzan hem aan. Ze gaat liever met z’n tweetjes verder. Zo ervaart ze minder druk en kan het koppel ook alles met elkaar delen. Maar een uitzondering sluiten ze ook niet helemaal uit.

Als Chris Martin van Coldplay een nummer zou willen maken met Suzan, dan krijgt ze daar groen licht voor van haar wederhelft. "Ook als Beyoncé dat aan Freek zou vragen, dat moet gewoon. Dan ga je toch geen nee zeggen", gaat Suzan verder. Maar dat zijn slechts wilde dromen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws