Natalia verrast kijkers met bekentenis over 'The Voice': "Zo veel spijt van" showbizz
showbizz

Natalia verrast kijkers met bekentenis over 'The Voice': "Zo veel spijt van"

Natalia verrast kijkers met bekentenis over 'The Voice': "Zo veel spijt van"

Gisteren is het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start gegaan met Mathieu Terryn en Jan Paternoster als nieuwe juryleden. Maar ook vaste waarden Natalia, Koen Wauters en Laura Tesoro zijn weer van de partij.

Dit is ondertussen al het achtste seizoen van ‘The Voice’ en het zevende dat Natalia als jurylid optreedt. Geen onbekend terrein dus voor de Kempische zangeres. Tijdens de eerste Blind Auditions herkende ze duidelijk een stem van vorig jaar en besloot ze meteen om te draaien.

Louise nam vorig seizoen al deel aan het programma. Ze koos voor een plekje in Team Natalia, maar toen sloeg het noodlot toe. De jonge zangeres brak haar kaken en moest ‘The Voice’ helaas verlaten. Gisteren waagde ze opnieuw haar kans. En weer is Natalia de eerste die zich omdraait.

Ze herkende Louise meteen en raakte dolenthousiast. "Amai, Louise, nu hoop ik echt wel dat jij weer voor mij kiest, dat we eindelijk kunnen samenwerken”, klinkt het. “Ik heb daar zo veel spijt van gehad. Natuurlijk heeft iedereen nu gedraaid, maar ik blijf toch voor jou gaan", vecht ze voor Louise. En ja hoor, Louise wil dolgraag opnieuw in Team Natalia.

Populair

Laatste nieuws