Marie Wynants klapt uit de biecht: "Verliefd op mijn beste vriend" showbizz
showbizz

Marie Wynants klapt uit de biecht: "Verliefd op mijn beste vriend"

Marie Wynants klapt uit de biecht: "Verliefd op mijn beste vriend"

Een jaar of drie geleden vonden Marie Wynants en Mathieu Terryn de liefde bij elkaar. En een jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje. In Humo vertelt Marie nu openhartig over haar relatie met de ‘Bazart’-frontman.

Marie en Mathieu kennen elkaar al bijna heel hun leven. Toen ze heel klein waren, was Mathieu zelfs Maries eerste liefje, voor eventjes toch. Daarna zijn ze altijd beste vrienden gebleven.Maar drie jaar geleden sloeg de vonk tussen de tortelduifjes over. “Totaal onverwacht”, zegt Marie.

“Ik vertrouw op mijn buikgevoel, en ik voelde dat ik dit een kans móést geven”, klinkt het. Drie jaar later lijkt het nog steeds te werken en gaven de twee elkaar zelfs al het jawoord. “Dat lijkt snel, maar dat is ook omdat we al zo lang vrienden waren. We hoefden elkaar niet meer te ontdekken”, legt Marie uit.

“Verliefd worden op je beste vriend: ik kan het iedereen aanraden”, vertelt Marie. “Mocht ik nu met iemand anders beginnen te daten, dan zou het waarschijnlijk twee jaar duren voor ik hem écht ken.” Met Mathieu is dat natuurlijk een pak makkelijker. De twee kenden elkaar al door en door, waardoor ze nu eigenlijk ook nooit ruzie hebben.

Populair

Laatste nieuws