Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt vermoedens over hem en Lien: "Het zit zo" showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt vermoedens over hem en Lien: "Het zit zo"

Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt vermoedens over hem en Lien: "Het zit zo"

Van alle koppels hebben Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’ misschien wel de minst vlotte start gekend. De vonken spatten op zijn minst gezegd niet van het scherm. De kijker heeft er dan ook geen goed oog in.

Op huwelijksreis merkte het koppel al meteen dat het voor hen een serieuze uitdaging zou worden. De gesprekken verliepen heel stroef en er vielen wel vaker gênante stiltes. Maar het is volgens Joren gewoon een kwestie van aftoetsen en de juiste balans vinden.

De kijkers zien het dan weer minder positief in. Zij missen vonken en vuur. En daar kan Joren volledig inkomen. “Het is zo: wij hadden beiden niet die coup de foudre”, vertelt hij in TV-Familie. En dat is doodnormaal. Volgens de experten mogen ze hun kop dan ook niet meteen in het zand steken. “Dat hadden Lien en ik ook niet gedaan.”

Verliefdheid was er misschien niet meteen, maar Joren voelde wel een sterke aantrekking tot Lien. “Tuurlijk is Lien een leuke verschijning, en ik dacht meteen: ‘Wow, wat een verstandige, knappe madam!’”, vertelt hij. “Maar we voelden niet de druk van ‘nu móeten we op slag verliefd worden’.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws