Laura Tesoro's passage in 'The Voice' lokt heel wat commentaar uit showbizz
showbizz

Laura Tesoro's passage in 'The Voice' lokt heel wat commentaar uit

Laura Tesoro's passage in 'The Voice' lokt heel wat commentaar uit

Vrijdagavond ging het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. Ook op zondag zal VTM nu afleveringen uitzenden. Dat is - naast de twee gloednieuwe juryleden - het enige dat anders is aan dit seizoen.

Laura Tesoro mag van geluk spreken. Zij mag net zoals vorig jaar weer haar plaatsje in de jury innemen, weliswaar in ‘The Comeback Stage’. Daarin geeft Laura Tesoro de afgevallen kandidaten een tweede kans. Zo kunnen ze toch nog een plekje in de grote liveshows bemachtigen.

Op Instagram deelde de zangeres vrijdag een foto van alle juryleden om te laten weten dat ze er meer dan klaar voor is. Zowel op tv als op de foto is er één iets dat vooral de aandacht van de kijkers trok. De opvallende outfit van Laura Tesoro.

“Oh mijn God, je ziet er fantastisch uit”, “Ik vind je outfit zo mooi!” en “Niemand kan die outfit beter dragen dan jij!”, luidt het in de reacties. Ook Marie Wynants, de vrouw van jurylid Mathieu Terryn, en Nono Wauters, de zoon van jurylid Koen Wauters, gaven aan grote fan te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws