Dubbel feest voor Andy Peelman: hij heeft iets fantastisch te vieren showbizz
showbizz

Dubbel feest voor Andy Peelman: hij heeft iets fantastisch te vieren

Dubbel feest voor Andy Peelman: hij heeft iets fantastisch te vieren

2 oktober 2022, een dag die Andy Peelman niet snel zal vergeten. Hij had niet één, maar twee grote dingen te vieren. En dat deed hij in stijl.

Andy vierde namelijk zijn verjaardag. 39 kaarsjes mocht de presentator uitblazen. Maar dat is lang niet het enige waarvoor hij in de bloemetjes werd gezet. Gisteren opende hij samen met zijn vrouw ook de deuren van hun gloednieuwe kledingzaak 'Lorelie & Feline'. "Tot 1 uur vannacht ben ik bezig geweest om alles in orde te krijgen, maar ik ben heel trots op het eindresultaat", vertelt Andy in Het Laatste Nieuws.

"Een dikke middenvinger naar zij die negatief schrijven over mijn nieuwe uitdaging, maar ik geloof heel erg in het concept", gaat hij verder. Zelf zal hij zoveel mogelijk in zijn winkel proberen te staan, maar zijn tv-werk zal hij steeds op de eerste plaats zetten.

Naar de grote opening kwam dan ook heel wat volk kijken. Een mooier verjaardagscadeau kan Andy zich vast niet inbeelden. Ook enkele bekende gezichten uit het BV-landschap waren van de partij: Christoff, Lindsay, Karen Damen… Op Facebook stromen de gelukswensen binnen. "Gelukkige verjaardag en veel succes met je nieuwe zaak" en "Dikke proficiat en veel geluk met jullie winkel", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws