Het wordt James Cooke allemaal wat te veel: "Mag mezelf niet verliezen" showbizz
showbizz

Het wordt James Cooke allemaal wat te veel: "Mag mezelf niet verliezen"

Het wordt James Cooke allemaal wat te veel: "Mag mezelf niet verliezen"

James Cooke is terug op het scherm met een splinternieuw eigen programma. Vanaf nu kan je hem elke zaterdag zien in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Een heel mooie kans, maar met momenten ook zeer zwaar.

In zijn gloednieuwe programma zoekt James gezinnen op die een grote tegenslag hebben gekend. Hij wil hen samen met zijn team en een hele hoop vrijwilligers opbeuren door hun huis een complete make-over te geven. Maar de emoties lopen soms wel heel hoog op.

“Ik heb het soms moeilijk gehad, maar ik probeer mijn tranen vooral te verbijten”, vertelt James openhartig in Het Laatste Nieuws. Hij wil er niet de grote James Cooke-show van maken. Hij wil dat de deelnemers centraal staan. Daarom werd hij dan ook gecoacht. “Om mezelf niet te veel te verliezen in emoties”, klinkt het.

Gelukkig kan hij altijd op zijn lieve mama rekenen. Als het hem allemaal even te veel wordt, kan hij bij haar ventileren. En dat is nodig. “Ik herinner me de eerste aanblik van een groep vrijwilligers die vol enthousiasme klaarstond om te beginnen. Geloof me, dat doet écht iets”, zegt James.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws