-->

Martien Meiland maakt opnieuw heuglijk nieuws bekend

Martien Meiland maakt opnieuw heuglijk nieuws bekend
Maandag 3 Oktober 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dat ‘Chateau Meiland’ een groot succes blijft, is overduidelijk. De realityshow is nog maar net aan zijn zevende seizoen begonnen, of Martien Meiland heeft alweer fantastisch nieuws te melden.

Goed nieuws voor de fans: er komt een achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’. Hoewel het zevende seizoen nog volop aan de gang is, zijn er al plannen voor het volgende. "Ik heb het hartstikke druk, ook nog steeds met Chateau Meiland", vertelt Martien aan het Nederlandse Shownieuws.

Het programma is al sinds 2019 op de buis. Een paar jaar na datum is het nog steeds een enorme kijkcijferhit. "Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan", zei Martien eerder al in Veronica Superguide. En zo gezegd, zo gedaan. De opnames van het nieuwe seizoen gaan maandag van start. Wanneer het uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Over de toekomst van het realityprogramma is Martien bovendien heel erg duidelijk. "Over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind", zegt Martien hoopvol in Veronica Superguide.

TAGS  I  Martien Meiland  I  Chateau Meiland