Enorme blunder van Natalia brengt haar in een lastig parket showbizz
showbizz

Enorme blunder van Natalia brengt haar in een lastig parket

Enorme blunder van Natalia brengt haar in een lastig parket

The Voice van Vlaanderen’ is meer dan ooit terug. Vanaf nu kunnen fans zowel op vrijdag- als zondagavond genieten van hun favoriete zangwedstrijd. Natalia is zoals anders opnieuw van de partij. Maar de Blind Auditions van dit jaar zal ze vast niet snel vergeten.

Lisa Lefèvre zorgde zondag misschien wel voor het meest magische moment van de avond. Ze bracht tijdens haar auditie een emotionele versie van 'S.O.S. To An Angel' van The Radios. Daarmee wist ze de hele zaal én coaches Natalia en Mathieu Terryn te betoveren.

“Wie ben jij?”, vraagt Natalia na Lisa’s auditie. “Je gezicht komt mij bekend voor, maar ik kan niet zeggen vanwaar.” “Ik heb ooit al eens in je team gezet”, moet Lisa toegeven. Een oude bekende voor Natalia, die ze dus helemaal niet had herkend. En dat leverde een heel pijnlijk momentje op. “Maar ik ben wel consequent, hé. Ik ben opnieuw voor jou gedraaid”, redt Natalia zich uit deze gênante situatie.

Het publiek en vooral Koen Wauters barstten in een lachen uit. Gelukkig kon Lisa Natalia meteen vergeven. “Er waren toen twee andere meisjes bij, dus ik snap de verwarring”, klinkt het. Toch valt de kandidate uiteindelijk in zwijm voor de lovende woorden van Mathieu Terryn. “Voor de nieuwe ervaring ga ik voor Team Mathieu”, aldus Lisa. Sorry Natalia, kans verkeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws