Groot nieuws voor Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' na tumultueuze periode showbizz
showbizz

Groot nieuws voor Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' na tumultueuze periode

Groot nieuws voor Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' na tumultueuze periode

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova zijn hét voorbeeld van een ‘Blind Getrouwd’-succesverhaal. Na zeven jaar nog steeds samen en twee zoontjes rijker. Toch hebben de twee onlangs een bewogen periode gekend.

Stijn en Nuria hebben geen gemakkelijke periode achter de rug. Eerder dit jaar leek het de slechte kant uit te gaan tussen hen. Stijn bezweek onder de stress en veranderde van job en Nuria kampte met een burn-out. "Ik zou liegen als ik zei dat er de afgelopen maanden het woord ‘scheiding’ tussen ons niet gevallen is", gaf Nuria eerder openlijk toe in Het Laatste Nieuws.

Ondertussen gaat het weer een pak beter tussen hen. Ze hebben nu ook iets groots te vieren. Hun zoontje Théodore mocht gisteren 3 kaarsjes uitblazen. Daar horen de nodige Instagramfoto’s bij en die zijn enorm schattig. Zo werd Théodore verwend met een kappersbezoek en een gigantische Mega Mindy-taart.

Daar willen Nuria’s volgers wat over kwijt. "De max", "Geweldige taart" en "Zalig", reageren ze. En daar mogen ook de nodige verjaardagwensen natuurlijk niet aan ontbreken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws