Bob uit 'Down The Road' overweldigd door pakkende boodschap: "Mooi om te zien" showbizz
showbizz

Bob uit 'Down The Road' overweldigd door pakkende boodschap: "Mooi om te zien"

Bob uit 'Down The Road' overweldigd door pakkende boodschap: "Mooi om te zien"

Elke maandag verovert Bob alle harten in ‘Down the road’. Wanneer hij te gast is bij MNM, is het zijn beurt om eens stevig in de bloemetjes gezet te worden.

Heel tv-kijkend Vlaanderen heeft Bob uit ‘Down the road’ in zijn hart gesloten. En dat geldt ook voor enkele bekende gezichten. Daarom willen Bobs grootste idolen hem nu verrassen met een prachtige videoboodschap. Camille, Laura Tesoro, Francisco Schuster, Metejoor… Ze willen allemaal wat kwijt.

Camille bijvoorbeeld ziet Bob enorm graag bezig op tv. “Ik heb gehoord dat jij een grote fan bent van mij, maar ik ben stiekem een nóg grotere fan van jou”, verklapt ze. “Ik ben keiharde fan van jou in ‘Down the road’! Je bent echt de max”, weet Francisco hem te vertellen. Metejoor hoopt Bob ooit te mogen ontmoeten na een van zijn concerten en Laura Tesoro geeft hem zelfs een voorproefje van haar gloednieuwe single in primeur.

Bob is duidelijk in de wolken met deze boodschappen. “Dat zijn allemaal toffe gasten”, vindt hij. Geweldig om te weten dat ze dus ook enorme fan zijn van hem. “Heel mooi om te zien”, besluit radiopresentatrice Kawtar Ehlalouch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws