Marthe trekt haar stoute schoenen aan en tikt manager van K3 op de vingers showbizz
showbizz

Marthe trekt haar stoute schoenen aan en tikt manager van K3 op de vingers

Marthe trekt haar stoute schoenen aan en tikt manager van K3 op de vingers

K3 heeft een drukke zomer achter de rug, en het wordt er niet beter op. Momenteel zijn de meisjes druk in de weer met hun shows in Nederland. Marthe durft daarom wel eens op haar strepen te staan.

Het zijn drukke tijden voor K3 en daar komt de zwangerschap van Hanne nog eens bovenop. Hoewel het roodharige K3’tje nog geweldig goed standhoudt, was hun tour in Nederland toch even een reailtycheck. “Hanne voelde dat ze er wat tegenaan liep, voluit zingen en dansen was moeilijk”, vertelt Marthe in Dag Allemaal.

“Ik zei: ‘Laat het los! De mensen zien dat je zwanger bent. Het is niet erg, ook al voel je je er ambetant over’”, gaat Marthe verder. Ze is dan ook heel bezorgd over haar vriendin. Daarom trekt Marthe haar stoute schoenen aan en zegt ze hun manager duidelijk waar het op staat. Ze vindt het namelijk enorm belangrijk dat hij luistert naar wat voor Hanne wel of niet meer haalbaar is.

“Als je het zelf niet durft te zeggen, zeg het tegen ons, dan maken wij het wel duidelijk”, heeft Marthe tegen Hanne gezegd. Haar mede-K3’tjes helpen haar dan ook steeds waar nodig. “We hebben geprobeerd het voor haar zo draaglijk mogelijk te maken”, klinkt het. Ze leggen Hanne dan ook de rem op waar nodig. “Je doet het niet alleen voor jezelf, ook voor dat kindje”, aldus Julia.

Populair

Laatste nieuws