Schoonmoeder heeft duidelijke mening over James Cooke: "Hij heeft zich mispakt" showbizz
showbizz

Schoonmoeder heeft duidelijke mening over James Cooke: "Hij heeft zich mispakt"

Schoonmoeder heeft duidelijke mening over James Cooke: "Hij heeft zich mispakt"

James Cooke en Dorian Liveyns stapten vorig jaar nog in het huwelijksbootje, maar ondertussen zijn de tortelduifjes al zo’n zeven jaar samen. Zijn schoonmoeder kent James dus al door en door. In Dag Allemaal spreekt ze klare taal over haar schoonzoon.

Je schoonmoeder is vaak niet je allerbeste vriendin, bij James is dat wel het geval. Hij en Isabelle zijn twee handen op één buik. “In die zeven jaar hebben zij en ik nooit ruzie gehad”, geeft hij toe. Isabelle heeft James dan ook volledig in haar hart gesloten. “Ik denk dat ik mag zeggen dat ik een tweede mama ben voor hem”, klinkt het.

Ze is dan ook heel blij met een man als James in het leven van haar zoon. Ook hun leeftijdsverschil heeft haar nooit parten gespeeld. Ze vond het juist goed dat James al wat meer volwassen was. “Dorians vorige vriend was heel wispelturig, op die kerel kon je echt niet rekenen”, onthult ze. Volgens haar is het koppeltje dan ook de perfecte match. “Dorian was matuur voor zijn leeftijd, James nogal speels voor de zijne”, besluit ze.

Toch gaf James ooit in een interview toe dat hij Dorian eerst als een onenightstand zag. En dat is ook Dorians mama niet ontgaan. Maar gelukkig kan ze daar wel mee lachen. “James wou zich beschermen na die vorige, fout gelopen relatie”, legt Isabelle uit. Maar “hij heeft zich mispakt, het is blijven duren”, lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws