Jacques Vermeire doet een opvallende oproep, Axel Daeseleire vraagt snel om hulp showbizz
showbizz

Jacques Vermeire doet een opvallende oproep, Axel Daeseleire vraagt snel om hulp

Jacques Vermeire doet een opvallende oproep, Axel Daeseleire vraagt snel om hulp

Jacques Vermeire heeft groot nieuws en doet meteen een opmerkelijke oproep op Instagram. Axel Daeseleire schiet te hulp.

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire hebben geweldig nieuws. Dat delen ze samen in een video op het Instagramprofiel van VTM. “'Eenmaal Andermaal' komt terug”, onthullen ze. Er komt dus een tweede seizoen van het antiekprogramma waarin de twee spullen kopen om met winst door te verkopen.

“We hebben er net onze eerste veilig opzitten. Helaas”, bekent Axel. Maar wees niet ongerust. “Er komen nog 2 veilingen op 21 oktober en 20 november”, maakt Jacques bekend. Op die veilingen gaan ze fantastische stukken aanbieden, maar ze hebben hulp nodig.

Axel wil dat geïnteresseerden zich inschrijven op de site van VTM om mee te komen bieden op de veilingen van ‘Eenmaal Andermaal’. Bovendien hebben ze nog groot nieuws, want alles wat er van winst is, gaat naar het goede doel. “Doe het voor ons”, voegt Jacques toe. Wanneer het nieuwe seizoen op tv komt, is nog niet duidelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws