Eline De Munck shockeert haar volgers met een zeer pikant voorstel showbizz
showbizz

Eline De Munck shockeert haar volgers met een zeer pikant voorstel

Eline De Munck shockeert haar volgers met een zeer pikant voorstel

Eline De Munck heeft er genoeg van. In haar inbox krijgt ze opnieuw een heel vreemd berichtje binnen.

Eline De Munck kon niet geloven wat ze zag toen ze deze ochtend haar mails las. Ze vond namelijk een erg vreemd berichtje terug dat haar heel ongemakkelijk liet voelen. Het is niet duidelijk wie de boodschap heeft gestuurd, maar er staat een zeer oneerbaar voorstel in.

“Hallo Eline, zou ik je mogen vragen of ik een paar foto’s van jou zou mogen hebben in lingerie alsjeblieft?”, begint de man aan zijn verzoek. “Wil niet grof doen of zo, maar zo’n foto’s heb ik nog niet echt van jou en ik zou daar heel blij mee zijn”, gaat hij verder. “Je bent de mooiste en meest sexy babe die ik in mijn gsm heb zitten”, sluit hij af.

Eline De Munck is duidelijk gedegouteerd door deze bizarre boodschap. Om haar ongenoegen te uiten deelt ze het mailtje ook nog op haar Instagramverhaal “Tuuuurlijk! Komt er zo aan!”, schrijft ze erbij. Natuurlijk is dit sarcastisch bedoeld, want vervolgens plaatst ze ook nog dit: “NOT!!!” Hopelijk heeft de man zijn lesje nu geleerd.

Eline De Munck shockeert haar volgers met een zeer pikant voorstel
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws