Dziubi uit 'Blind Getrouwd' steekt het niet langer onder stoelen of banken showbizz
showbizz

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' steekt het niet langer onder stoelen of banken

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' steekt het niet langer onder stoelen of banken

Dziubi deelt op sociale media een opvallende foto met zijn nieuwe man Brecht. Verklapt hij met dat plaatje ook meteen iets over de uitkomst van het experiment?

Brecht en Dziubi waren al snel een van de meest geliefde koppels van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Momenteel is het merendeel van de kijkers nog steeds fan van de twee. Ook Brecht en Dziubi lijken het ondertussen goed met elkaar te kunnen vinden. In het programma zien we nu hoe de twee hun huwelijksreis ervaren.

Op zijn Instagram plaatst Dziubi enkele foto’s van de boottocht die ze samen met de andere koppels hebben gemaakt. Echter valt vooral de eerste foto op, want Dziubi deelt een heel schattige selfie van zichzelf en Brecht. Beide mannen zien er super gelukkig uit. Betekent dat ook een goede afloop?

Dziubi’s volgers hopen alvast dat het goed blijft gaan tussen de twee. “Ik voel mij tegenwoordig een wrak, maar op maandag maakt mijn hart een sprongetje als ik u bezig zie. Hoop zo dat jullie een match gebleven zijn”, “Mooi”, “Super tof koppel”, “Zo’n schattig koppeltje”, “Jullie zijn geweldig”, en “Toppertjes”, laten enkele kijkers weten in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws