Joren uit 'Blind Getrouwd' wil groot misverstand uit de weg: "Snap er niets van" showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' wil groot misverstand uit de weg: "Snap er niets van"

Joren uit 'Blind Getrouwd' wil groot misverstand uit de weg: "Snap er niets van"

De niet zo vliegende start van Lien en Joren kende maandagavond een dieptepunt. Nadat Lien haar wederhelft uit hun hotelkamer had gesloten, moest Joren buiten slapen. Een stom voorval. Maar volgens het hotelpersoneel was er meer aan de hand.

Volgens hen ging er een vlammende ruzie aan vooraf. “Er waren enkele koppels die elkaar vanaf het begin al leuk vonden, maar dat was niet het geval voor Joren en Lien”, weet iemand van het personeel te vertellen in HLN Showbits. Er vielen blijkbaar heel wat woorden tussen hen. “Het was tamelijk heftig, maar daarna hebben ze het wel bijgelegd”, gaat ze verder.

Joren houdt voet bij stuk en ontkent volledig dat er ook maar enige ruzie aan vooraf ging. “Wie het programma een beetje volgt, weet intussen dat ik mijn moeder erg graag zie. Dus ik zweer nu, op haar hoofd, dat er geen kwaad opzet in het spel was”, biecht Joren nu op in Het Nieuwsblad. Hij begrijpt niet waar het personeel dat vandaan haalt.

“Ik snap ook niet dat iemand in die positie leugens verkondigt. Misschien wilde ze haar 'thirty seconds of fame'”, klinkt het. Bovendien heeft hij het incident al lang achter zich gelaten. “Het hele gebeuren was een scheet in een fles, het soort voorval dat je jaren later als anekdote op een feestje vertelt”, aldus Joren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws