Pommelien Thijs onthult voor het eerst details over haar liefdesleven showbizz
showbizz

Pommelien Thijs onthult voor het eerst details over haar liefdesleven

Pommelien Thijs onthult voor het eerst details over haar liefdesleven

Hoewel de nummers van Pommelien Thijs steeds uit haar eigen leven gegrepen zijn, geeft de zangeres toch weinig prijs over haar romances. Nu klapt ze voor de verandering wel uit de biecht.

Zo gaat ‘Ongewoon’ over het gevoel dat je krijgt als je verliefd wordt. Voor Pommelien persoonlijk gaat de monsterhit over de eerste keer dat ze vlinders kreeg voor een meisje. Maar van een vriend of vriendin is er voorlopig toch nog geen sprake. Dat verklapt ze in Het Laatste Nieuws.

“In zo’n drukke periodes is dat nu eenmaal moeilijk. Maar ik zal daar wel tijd voor kunnen maken zodra ik dat wil”, klinkt het. Maar momenteel focust ze liever op andere zaken. Als ze dan eens vrij is, trekt ze liever op met haar beste vrienden. “Om mijn sociale batterij op te laden, terwijl ik dan eigenlijk slaap moet inhalen”, lacht ze.

Momenteel zit Pommelien met twee vriendinnen op kot in Leuven. Om van het studentenleven te proeven, zoals ook andere leeftijdsgenoten dat doen, klinkt het. “Ik heb nog veel vrienden trouwens die niet in het showbizzwereldje zitten en dat helpt, denk ik, om nuchter te blijven in de gekte”, bedenkt de zangeres zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws