Koen Wauters lucht zijn hart over pijnlijke scheiding én nieuwe liefde showbizz
showbizz

Koen Wauters lucht zijn hart over pijnlijke scheiding én nieuwe liefde

Koen Wauters lucht zijn hart over pijnlijke scheiding én nieuwe liefde

Een goede twee jaar al zijn Koen Wauters en Valerie De Booser ondertussen gescheiden. Vlak voor de coronapandemie zagen ze kunnen relatie op de klippen lopen. Een pijnlijke breuk na zestien jaar huwelijk.

“Ik ben gescheiden vlak voor de eerste lockdown”, vertelt Koen in Het Laatste Nieuws. “Een geluk, want bij een scheiding tijdens de lockdown zou ik geen kant opkunnen, dan ben je bijna verplicht om samen te blijven”, klinkt het. Het heeft hem alleszins geholpen om alles op een rijtje te zetten. En dat was nodig. “Je hebt zovele jaren in functie van iemand geleefd, maar als je plots geen partner meer hebt, vraag je je af wat je gaat doen.

Valerie De Booser heeft sinds de breuk wel al een nieuwe relatie gehad. Bij Koen daarentegen is dat niet het geval. “Ik heb wonderlijk genoeg gemerkt dat ik heel goed op mijn eentje kan leven”, geeft hij toe. Iets wat hij zelf nooit had verwacht. “Ik ben graag alleen, weet ik nu.”

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij eeuwig single wil blijven. Hij is er momenteel gewoon niet naar op zoek. “Op zoek gaan, klinkt eng. Dan maak je niet de beste keuzes”, bedenkt Koen zich. “Ik ga er meer van uit dat een relatie me wel eens gaat overkomen”, besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws