Willy Sommers verrast Laura Tesoro op wel heel speciale manier: "Dat siert hem" showbizz
showbizz

Willy Sommers verrast Laura Tesoro op wel heel speciale manier: "Dat siert hem"

Willy Sommers verrast Laura Tesoro op wel heel speciale manier: "Dat siert hem"

Samen met Anne De Baetzelier en Aaron Blommaert namen Laura Tesoro en Willy Sommers deze zomer de presentatie van 'Tien Om Te Zien' voor hun rekening. Tijdens de opnames werden ze de beste maatjes. Leeftijdsverschil of niet.

Midden in de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ had Laura Tesoro nog een reisje gepland. Ze ging er even drie dagen tussenuit naar Spanje. Daar hadden haar collega’s helemaal geen problemen mee. Meer nog, medepresentator Willy Sommers wist haar op een speciale manier te verrassen.

Toen Laura op het vliegtuig stapte, kreeg ze meteen een gratis fles champagne aangeboden. “We kregen toen een mandje met daarbij een kaartje van Willy en zijn familie die ons een fijne vakantie toewensten”, aldus Laura in ‘Beste Kijkers’.

Hoewel haar hoofd er niet meteen naar stond, nam ze de fles met alle plezier aan. “Het was wel een héél vroege vlucht, dus we zaten daar toen al met champagne. Maar dat was top! Ik vond dat keilief”, vertelt Laura helemaal in de wolken. “Dat siert hem toch, hé”, wil Sam Gooris meteen kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws