Pijnlijk afscheid op de set van 'Thuis', Kadèr Gürbüz in tranen showbizz
showbizz

Pijnlijk afscheid op de set van 'Thuis', Kadèr Gürbüz in tranen

Pijnlijk afscheid op de set van 'Thuis', Kadèr Gürbüz in tranen

Op de set van ‘Thuis’ is het een komen en gaan. Dat weten de acteurs als geen ander. Maar één afscheid in het bijzonder viel Kadèr Gürbüz enorm zwaar.

Twee jaar geleden nam de soap afscheid van oerpersonage dokter Ann. Zo verdween Monika Van Lierde na 25 jaar op eigen beslissing uit de reeks. Een afscheid dat niet alleen in 'Thuis' zelf, maar ook op de set heel zwaar viel. “Dat was zo’n goede actrice en ik speelde er heel graag mee”, vertelt Kadèr in de podcast 'De Thuisploeg'.

Toen Monika op de set vertelde dat ze over drie weken als zou stoppen, is Kadèr zelfs in tranen uitgebarsten. Maar haar laatste dag was er echt een om in te lijsten. Bloemen, chocolaatjes, cadeautjes in overvloed en uitgewuifd worden door de voltallige cast en crew. “Dat was een heel intens moment. Ik vond het heel moeilijk toen ze wegging”, moet Kadèr toegeven.

“Zij heeft ons eigenlijk meer getroost dan wij haar”, klinkt het. En het gemis op de set is tot op vandaag nog immens groot. “Maar ze is niet dood, dus ze kan nog altijd terugkomen”, hoopt Kadèr stiekem. Ze stuurt Monika dan ook af en toe nog eens een sms’je met de vraag wanneer ze terugkomt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws