Dziubi's vader breekt helemaal tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd' showbizz
showbizz

Dziubi's vader breekt helemaal tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd'

Dziubi's vader breekt helemaal tijdens aflevering van 'Blind Getrouwd'

Tussen Brecht en Dziubi lijkt alles vanzelf te gaan in 'Blind Getrouwd'. Iets wat ook Dziubi’s vader Stefan niet is ontgaan. Maar in de afleveringen is hij ook dingen te weten gekomen die hij helemaal nog niet wist over zijn zoon.

Zo heeft Stefan nooit geweten dat zijn zoon op school zo hard gepest werd. Die verhalen hoorde hij voor het eerst op tv. “Het kwam hard binnen”, vertelt hij in Dag Allemaal. “Dat verhaal over hoe hij op een fuif in elkaar is geslagen, geloof me, ik heb zitten janken voor m’n tv”, geeft hij toe.

“Had ik dat destijds geweten... Ik had me niet kunnen beheersen”, klinkt het. Hij heeft tonnen respect voor de manier waarop Dziubi ermee omging en alles nu een plaats heeft kunnen geven. Al was hij er toen liever ook voor zijn zoon geweest. Maar “ik had er geen oog voor”, bekent Stefan.

Maar Dziubi schaamde zich destijds ook te hard om nog maar iets tegen zijn ouders te vertellen. “Ik kon niet. Uit schaamte, maar ook omdat ik de reden voor de pesterijen niet kon geven”, legt hij uit. Hij was toen nog lang niet uit de kast, dus besloot hij maar om alles in zijn eentje te verwerken. “Dat waren heel moeilijke jaren”, aldus Dziubi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws