James Cooke en Dorian Liveyns ondervinden moeilijkheden: "Even in een dipje" showbizz
showbizz

James Cooke en Dorian Liveyns ondervinden moeilijkheden: "Even in een dipje"

James Cooke en Dorian Liveyns ondervinden moeilijkheden: "Even in een dipje"

James Cooke en Dorian Liveyns zijn al zeven jaar gelukkig samen en al een jaar even gelukkig getrouwd. Maar de mannen hebben het allebei enorm druk. Zeker James, nu hij zijn eigen programma presenteert.

Nu James ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ presenteert, zal hij wat minder tijd hebben voor zijn wederhelft. Daar moeten ze allebei rekening mee houden. Maar speelt dat hun relatie geen parten? Blijkbaar niet. “Dorian zal bijtijds aan de rem trekken, dat weet ik zeker”, zegt James vastberaden in Dag Allemaal.

Dan hebben ze toch enkele lessen getrokken uit het verleden. Zeker in het begin van James’ carrière, die een vliegende start nam, had het koppel het moeilijk. “Het eerste jaar hebben we efkes een dipje gekend. Het was kantje boord, daar moet ik eerlijk in zijn”, bekent James.

Hij wou alle kansen die op zijn pad kwamen dan ook met beide handen grijpen. Soms ten koste van zijn relatie. Maar James besefte wel dat het anders moest. “Door veel met elkaar te babbelen zijn we erdoor geraakt. Gelukkig zijn we allebei heel communicatief”, klinkt het.

Quality time

Gelukkig zit Dorian in dezelfde sector en weet hij hoe het eraan toe kan gaan. “Maar af en toe moet je qualitytime nemen”, besluit James. Deze zomer moesten ze alweer hun vakantie annuleren. “Onlangs heeft Dorian me erop gewezen dat het nu toch echt tijd was om nog eens samen op reis te gaan. Awel, nu lukt het en er zal niets meer tussenkomen: volgende week trekken we voor tien dagen naar het zuiden”, aldus James.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws